Keramische Coating : Jouw auto goed beschermd en glimmend
  • DE STEEG 12B SCHIMMERT
  • +31-850028929

Ceramic Coating

 

BESCHERM JE LAK MET EEN KERAMISCHE COATING

20200803_111916

Om de lak goed te beschermen kunt u ervoor kiezen om uw auto te beschermen met een wax of sealent. Helaas is deze bescherming maar voor korte duur. Wil je een betere en vooral langdurige bescherming, dan is een keramische coating de oplossing.  Deze coating, ook wel een glas coating genoemd, legt een soort laagje glas over de lak. Een van de ingrediënten is SiO2, dit wordt ook vaak in glas en keramiek gebruikt.

Deze coating beschermd onder andere tegen vogelpoep, insecten en uv straling, daarnaast zorgt het voor vlek bestendigheid en is daarbij ook waterafstotend.

Let op, er wordt vaak gesproken over een lakpantser en dat een keramische coating krasbestendig zou zijn,  helaas is dit niet het geval. Een keramische/glascoating is zeer hard maar zeker niet bestand tegen bijvoorbeeld een sleutel of schroevendraaier.  De coating beschermt wel tegen kleine krasjes zoals poets krassen.

Makkelijk schoon te houden met een keramische coating

Carpro Finest Reserve behandelt het voertuig, zal het vasthouden van stof en vuil tot wel 80% tegen gaan in vergelijking met een gewaxt voertuig. Door de zelfreinigende eigenschappen van de coating is het zeer gemakkelijk om de auto schoon te houden.

Finest Reserve

CarPro CQuartz Finest Reserve is een van dé betere lakcoatings. Deze coating biedt de best mogelijke bescherming die een liefhebber zich kan wensen. CQuartz Finest Reserve biedt een diepe glans, op een geheel ander niveau. De uiterst complexe hybride mix van Sio2 toegediende epoxy met nanodeeltjes geeft een zeer goede beschermende laag. Het resultaat is een extreem glanzende, duurzame en dikke coating (tot wel 3 micron) voor een jarenlange bescherming.

Levensduur

De levensduur van een keramische coating is volledig afhankelijk van het gebruik en onderhoud van de coating. Bij goed onderhoud en correct wassen gaat deze coating vele jaren mee.

Kosten 

Een keramische coating vult geen krasjes op. Krasjes zijn juist zelfs nog beter zichtbaar. Het polijsten en voorbereiden zijn daarom uiterst belangrijk en tijdrovend. De prijs is  daarom afhankelijk van de staat van de lak en het type lak correctie.

 

Eigenschappen:

Merk: Carpro Finest Reserve

Sio2Poxi Nano technologie

Bestand tegen chemicaliën tot 13ph

Hittebestendig tot: 538C° (1000°F)

Dikte: 3 lagen coating totaal 3 micron

Duurzaamheid: 3 tot 10 jaar

PRIJS OP AANVRAAG

Finest Reserve

WAAROM EEN KERAMISCHE COATING?

  • Langdurige diepe glans
  • Harde beschermlaag over de lak
  • Voorkomt poetskrassen
  • Vuil en waterafstotend
  • UV bescherming
  • Vuil hecht niet aan de lak
  • Permanente coating
  • Beschermd tegen vogelpoep

ONZE WERKWIJZE

Stappenplan: Keramische coating

· Deze behandeling wordt aangeraden na een polijstbeurt.
· De lak wordt schoon gemaakt met pure alcohol.
· De coating wordt aangebracht.
· De coating wordt uitgewreven.
· De coating moet nu uitharden.
· Op het einde komt er een sealant of top coating overheen voor extra bescherming en glans.

102288-cquartz-finest-reserve
Car detailing - Man applies nano protective coating to the car. Selective focus.
HEEFT U EEN VRAAG? NEEM DIRECT CONTACT OP....
HEEFT U EEN VRAAG? NEEM DIRECT CONTACT OP....

MEER DAN EEN LAK COATING

Velgen & remklauwen

Een speciale CQuartz hitte bestendige coating die zeer geschikt is voor onder andere velgen en remklauwen. Het geeft een langdurige bescherming en is vuil en waterafstotend.

Raam coating

Een heldere coating om het raam vuil en waterafstotend te maken,  waterdruppels zullen door de rijwind direct van het raam waaien.

Cquartz leer

CQuartz Leather coat is ontwikkeld om uw leder een langdurige bescherming te bieden tegen onder andere vlekken, vervuiling en UV straling.

Kunststof coating

Een CQuartz coating die zeer geschikt is voor kunststoffen. Dit unieke product geeft een langdurige bescherming en kan gebruikt worden voor onder andere kunststof exterieur delen, motorbeplating en wielkuipen.

OVER CG-CARWORKS

Mijn naam is Chris Goossens en ik stel jullie graag voor aan mijn bedrijf CG-Carworks . CG-Carworks is het autobedrijf voor de echte autoliefhebber, gespecialiseerd in detailing en restauratie. Als u uw auto tot in het kleinste detail wil laten reinigen of terug in fabrieksnieuwe conditie wilt laten maken, dan bent u hier op het juiste adres. Lees verder..

RECENTE PROJECTEN

Bij CG-Carworks zijn al heel wat mooie auto’s onderhanden genomen.  Van klassiekers, youngtimers tot aan nieuwe auto’s. Bekijk hier een greep uit onze recente projecten…