• DE STEEG 12B SCHIMMERT
  • +31-850028929

Ceramic Coating

BESCHERM JE LAK MET EEN KERAMISCHE COATING

20200803_111916

Om de lak goed te beschermen kunt u ervoor kiezen om uw auto te beschermen met een wax of sealent. Helaas is deze bescherming maar voor korte duur. Wil een betere en vooral langdurige coating, dan is een keramische coating de oplossing.  Deze coating, ook wel een glas coating genoemd, legt een soort laagje glas over de lak. Een van de ingrediënten is SiO2, wordt ook vaak in glas en keramiek gebruikt.

Deze coating beschermd tegen vogelpoep, insecten, uv-straling en zorgt voor vlekbestendigheid en is daarbij ook waterafstotend.

Let op, er wordt vaak gesproken over een lakpantser en dat een keramische coating krasbestendig zou zijn, dit is helaas niet het geval. Een keramische/glascoating is zeer hard maar niet bestand tegen bijvoorbeeld een sleutel of schroevendraaier. Maar de coating beschermt wel tegen kleine krasjes zoals poets krassen.

Makkelijker schoon te houden met keramische coating

Carpro Finest Reserve behandelt voertuig, zal het vasthouden van stof en vuil tot 80% worden verminderd in vergelijking met een gewaxt voertuig. Door de zelfreinigende eigenschappen van de coating is het zeer gemakkelijk om de auto schoon te houden.

Finest Reserve

CarPro CQuartz Finest Reserve is een van dé beste lakcoating. Deze coating biedt de best mogelijke bescherming die een liefhebber zich kan wensen. CQuartz Finest Reserve biedt een diepe glans, op een geheel ander niveau. De uiterst complexe hybride mix van Sio2 toegediende epoxy nanodeeltjes geeft een zeer goede beschermende laag. Het resultaat is een extreem glanzende, duurzame en dikke coating (tot wel 3 micron) voor een jarenlange bescherming.

Levensduur

De levensduur van een keramische coating is volledig afhankelijk van het gebruik en onderhoud van de coating. Bij goed onderhoud en correct wassen gaat deze coating vele jaren mee.

Kosten 

Een keramische coating vult geen krasjes op. Krasjes zijn zelfs nog beter zichtbaar. Het polijsten en voorbereiden is daarom het belangrijkste en tijdrovend. De prijs is afhankelijk van de staat van lak en type lak correctie.

 

Eigenschappen:

Merk: Carpro Finest Reserve

Sio2Poxi Nano technologie

Bestand tegen chemicaliën tot 13ph

Hittebestendig tot: 538C° (1000°F)

Dikte: 3 lagen coating totaal 3 micron

Duurzaamheid: 3 tot 10 jaar

PRIJS OP AANVRAAG

Finest Reserve

WAAROM EEN KERAMISCHE COATING?

  • Langdurige diepe glans
  • Harde beschermlaag over je lak
  • Voorkomt poetskrassen
  • Vuil en waterafstotend
  • UV bescherming
  • Vuil hecht niet aan de lak
  • Permanente coating
  • Beschermd tegen vogelpoep

ONZE WERKWIJZE

Stappenplan: Keramische coating

· Deze behandeling wordt aangeraden na een polijstbeurt.
· De lak wordt schoon gemaakt met pure alcohol.
· De coating wordt aangebracht.
· De coating wordt uitgewreven.
· De coating moet nu uitharden.
· Op het einde komt er een sealant of top coating overheen voor extra bescherming en glans.

102288-cquartz-finest-reserve
Car detailing - Man applies nano protective coating to the car. Selective focus.
HEEFT U EEN VRAAG? NEEM DIRECT CONTACT OP....
HEEFT U EEN VRAAG? NEEM DIRECT CONTACT OP....

MEER DAN EEN LAK COATING

Velgen & remklauwen

Een speciale CQuartz hitte bestendige coating is zeer geschikt is voor velgen en remklauwen. Het geeft een langdurige bescherming en is vuil en waterafstotend.

Raam coating

Een heldere coating om voorraam water en vuil afstotend te maken. Waterdruppels van de regen waaien door de rijwind direct van de raam af.

Cquartz leer

CQuartz Leather coat is ontwikkeld om uw leder een langdurige bescherming te bieden tegen vlekken, vervuiling, spijkerbroeken en UV straling.

Kunststof coating

Een CQuartz coating geschikt is voor voor kunststof. Dit unieke product geeft langdurige bescherming. Kan gebruikt worden voor kunststof exterieur delen, motorbeplating en wielkuipen.

OVER CG-CARWORKS

Mijn naam is Chris Goossens en ik stel jullie graag aan mijn bedrijf CG-Carworks voor. CG-Carworks is het autobedrijf voor de echte autoliefhebber, gespecialiseerd in detailing en restauratie. Als u uw auto tot in het kleinste detail wil laten reinigen of terug in fabrieksnieuwe conditie wilt laten maken, dan ben je hier op het juiste adres. Lees verder..

RECENTE PROJECTEN

Bij CG-Carworks zijn al heel wat mooie auto’s onderhanden genomen.  Van klassiekers, youngtimers tot aan nieuwe auto’s. Bekijk hier een greep uit onze recente projecten…