With Mike Sanders the best anti rust treatment
  • DE STEEG 12B SCHIMMERT
  • +31-850028929

Anti-rust Treatment Mike Sanders

WAAROM ROEST  MIJN AUTO?

Roest ontstaat in de meeste gevallen door het niet goed schoonmaken. Het vuil, modder en straatvuil hopen zich op en blijven vochtig  op plekken zoals bijvoorbeeld de fels-randen, dit zijn plekken waar 2 metalen platen aan elkaar worden verbonden.  Op een vlakke ondergrond ontstaat roest niet zo snel. Dit kan wel gebeuren als er bijvoorbeeld beschadigingen zijn. Voordat we de auto beschermen tegen roest moet de basis goed zijn. Daarom wordt de auto volledig nagekeken. En word deze bestaande roest verwijderd en behandeld.

VOORBEWERKEN

Voordat we kunnen beschermen moet de onderzijde zorgvuldig worden schoon gemaakt. De onderkant wordt volledig gereinigd. Voor het beste resultaat wordt de onderzijde daarna nog met droogijs gereinigd.

SOORT BESCHERMING

Er zijn veel soorten manieren en producten om je auto te beschermen. De eerste manier is bijvoorbeeld  gewoon alles heel goed schoonmaken. CG-Carworks werkt alleen met de beste roest preventie producten. De holle ruimtes worden beschermd met Mike Sanders vet/wax. Een ander roest gevoelig deel van uw auto zijn bijvoorbeeld alle fels naden en hoekjes.  Deze dienen ook beschermd te worden. Voor auto’s die bij alle weer seizoenen gebruikt worden wordt de hele bodem behandeld met Mike Sander vet.

Mike Sanders vet
Mike Sanders vet
20200426_195715

HOLLE-RUIMTE

Mike Sanders zijn de 2 beste wax/vet behandeling  die op de markt  zijn en delen al jaren de eerst plek bij de test van bijvoorbeeld Motorklassik. De reden dat dit niet veel gebruikt word is dat het moeilijk is te verwerken is. Het wax/vet moet namelijk eerst worden opgewarmd tot ongeveer 120 graden voordat het aangebracht kan worden. En mag dan niet gaan opdrogen in de spuit.  Maar de voordelen zijn groot! Als het vet/wax droog  s dan stolt het weer vergelijkbaar zoals kaarsvet . Het zal  dus nooit uitdrogen en gaat in vloeibare staat tussen ieder kiertje zitten en zal niet scheuren.

De Mike Sanders en Timemax vet aanbrengen is meer werk en dus duurder. Maar absoluut het geld waard. Voor de snelle en goedkope antiroest bescherming bent u dus bij CG-Carworks niet op het goede adres.

20201203_234659

BODEM BESCHERMING

Er wordt vaak gekozen voor een speciale doorzichtige bescherm wax/coating die niet kleverig is. De rede voor het gebruik van deze coating in plaats van Mike Sanders vet is dat het  geen vuil aantrekt . Het echte vet van Mike Sanders wordt na een tijd zwart door straat vuil, in de holle-ruimtes is dit echter niet het geval. Deze coating beschermd de onderzijde tegen vocht, steenslag  en vooral zout om de kans op roest zo klein mogelijk te maken. Er zijn veel verschillende mogelijkheden van harde tot zachte met antie-steenslag of zonder.

20200919_154843

NIEUWE AUTO BESCHERMEN?

Het is zeker de moeite waard om de onderzijde van een nieuwe auto te laten coaten. De ophanging is nooit beschermd en roest snel. Ook aluminium delen oxideren vaak door zoutwater. De beste tijd om een auto te beschermen is als hij nog nieuw is!

HOEVEEL KOST HET?

Er zijn verschillende manieren en niveaus van bescherming. Bij CG-Carworks is een combinatie van verschillende behandelingen mogelijk. U kunt kiezen om de holle ruimtes te beschermen of de complete bodem. De prijs is sterk afhankelijk van de staat van uw auto. Vraag een offerte aan om een prijs indicatie te ontvangen.

EEN AFSPRAAK MAKEN OF MEER INFORMATIE AANVRAGEN?
Heeft u een vraag? NEEM DIRECT CONTACT OP...
EMAIL
+31-850028929

RECENTE PROJECTEN

Bij CG-Carworks zijn al heel wat mooie auto’s onderhanden genomen.  Van klassiekers, youngtimers tot aan nieuwe auto’s. Bekijk hier een greep uit onze recente projecten…