THE CG-SIGNATURE DETAIL | CG-Carworks
  • DE STEEG 12B SCHIMMERT
  • +31-850028929

THE CG-SIGNATURE DETAIL

DE DETAIL ZONDER GRENZEN

Bij deze detailbehandeling zijn er geen grenzen. We poetsen, polijsten en beschermen alles. Van het interieur tot de bodem van de auto.

eze behandeling is de ultieme detail die uw auto kan krijgen. Dit is niet alleen een lak correctie, we gaan nog een aantal stappen verder. De volledige onderkant van uw auto wordt weer brandschoon: van het motorblok tot iedere schroef van de ophanging. Bij de CG Detail behandeling halen we alles uit de kast om uw auto zo mooi mogelijk te maken en zo goed mogelijk te beschermen. Wij delen de auto op in drie delen, exterieur, interieur en bodem. Bij de CG-Signature Detail kan de hele auto aangepakt worden, maar u kunt er ook voor kiezen een deze delen te laten behandelen

Exterieur

De lak wordt grondig onder handen genomen, in de meeste gevallen betekent dit een zware lak correctie. Hierbij verwijderen we alle swirls en proberen we alle krassen eruit te krijgen. Daarna wordt de lak uiteraard beschermd met een glass coating. Maar ook alle kunststoffen, cabrio dak, chrome ect. worden gecoat.

Voor

Na

Interieur

Het interieur wordt gedeeltelijk gedemonteerd om grondig in ieder hoekje en gaatje diep te reinigen en beschermen. Zelfs het leer kan wordt voorzien van een keramische coating. Het tapijt wordt diep gereinigd om alle vlekken en nare geuren te verwijderen en daarna natuurlijk beschermd. Het leer en alle kunststof delen krijgen weer een mooie matte finish en zien er na de behandeling uit alsof ze net uit de fabriek komen.

Motorruimte

De motorruimte wordt tot in detail ontvet en gereinigd. De delen die makkelijk de verwijderen zijn zullen we demonteren om zo een goed mogelijk resultaat te behalen. Vaak word ook droogijs gebuikt om tussen de kleinste kiertjes te reinigen.

Voor

Na

Onderzijde

De belangrijkste componenten van uw auto zijn te vinden aan de onderkant van uw auto. De onderkant is het gedeelte van de auto dat het meest te verduren heeft. Desondanks wordt er vaak weinig aandacht aan de onderkant besteed. Slecht onderhoud en vooral slecht schoonmaken is vaak de oorzaak van roestvorming.

Bij CG-Carworks vinden we dat de onderzijde net zoveel aandacht verdient als de bovenzijde van de auto. Bij deze behandeling wordt de bodem volledig schoon gemaakt. Na het reinigen wordt de bodem voorzien worden van een roest beschermende behandeling. Na deze behandeling ziet de bodem er niet alleen mooi uit maar is hij ook beschermd tegen oxidatie en roest.

Voor

Na

Wat kost een CG-Signature Detail?

De prijs is strek afhankelijk van de staat van de auto. Voor een prijs indicatie kunt u het beste contact opnemen.

Als we tijdens het poetsen roest ontdekken of onderdelen die kapot of niet meer mooi zijn, kunnen we overgaan op een restauratie of Resto-Detail. Meer informatie hierover vindt u op de pagina fabrieksnieuw of Resto-detail.

PRIJS OP AANVRAAG

WIL JE MEER WETEN?? VRAAG DIRECT INFORMATIE AAN...
+31-850028929
WIL JE MEER WETEN?? VRAAG DIRECT INFORMATIE AAN...

Voor

Na

Voor

Na

RECENTE PROJECTEN

Bij CG-Carworks zijn al heel wat mooie auto’s onderhanden genomen.  Van klassiekers, youngtimers tot aan nieuwe auto’s. Bekijk hier een greep uit onze recente projecten…

OVER CG-CARWORKS

Mijn naam is Chris Goossens en ik stel jullie graag aan mijn bedrijf CG-Carworks voor. CG-Carworks is het autobedrijf voor de echte autoliefhebber, gespecialiseerd in detailing en restauratie. Als u uw auto tot in het kleinste detail wil laten reinigen of terug in fabrieksnieuwe conditie wilt laten maken, dan ben je hier op het juiste adres. Lees verder..

Heeft u een vraag? NEEM DIRECT CONTACT OP...
EMAIL
+31-850028929