• DE STEEG 12B SCHIMMERT
  • +31-850028929

Other Coating

WAX OF SEALANT

Om uw lak te beschermen en meer te laten glanzen wordt de lak vaak voorzien van wax of sealant. Een wax is meestal grotendeels van natuurlijke producten gemaakt. Dit heeft voor- en nadelen. Een wax geeft in veel gevallen een betere glans vergeleken met een sealant.  Een saelant is synthetisch en beter bestand tegen weersinvloeden en blijft daardoor langer zitten.

Bij een sealant wordt het oppervlak  meer hydrofoob, waterafstotend, vuil-afstotend en bovendien geeft bescherming tegen uv-stralen. Voor een langere bescherming is een sealant de beste keuze. Wilt een een extra diepe glans dan is een wax de beste optie.

Voor een goede hechting is het belangrijk dat de lak goed schoon is. Wij kleien, polijsten en desinfecteren de lak met alcohol voor de beste hechting en glans.

Wil je een hardere en langdurige bescherming? Dan is een keramische coating de oplossing. Klik hier voor meer info. 

KUNSTSTOF WEER DIEP ZWART

Na een tijd wordt kunststof of plastic dof. Wij reinigen het kunststof en voorzien het van een dressing of een keramische coating. Het voordeel van een keramische coating op kunststof is dat het veel langer zichtbaar diep zwart blijft dan een dressing.

CABRIO DAK IMPREGNEREN

Bij deze behandeling wordt uw cabrio dak volledig gereinigd om vervuiling en groene aanslag te verwijderen. Daarna wordt het dak geïmpregneerd om het waterafstotend te maken.

  • UV bescherming
  • Beschermd tegen vogel poep, zure regen en harst
  • Water afstotend

BODEM EN ANTIE ROEST  COATING

CG-Carworks is gespecialiseerd in roest preventie en bodem reiniging. Meer informatie hierover kunt u hier vinden.

Antie-roest coating

  • Mike Sanders Vet
  • Timemax Clear
  • Por15 2k coating
20200514_100043
20190317_145215
HEB JE EEN VRAAG? NEEM DIRECT CONTACT OP...
HEB JE EEN VRAAG? NEEM DIRECT CONTACT OP...

OVER CG-CARWORKS

Mijn naam is Chris Goossens en ik stel jullie graag aan mijn bedrijf CG-Carworks voor. CGCarworks is het autobedrijf voor de echte autoliefhebber, gespecialiseerd in detailing en restauratie. Als je jouw auto tot in het kleinste detail wil laten reinigen of terug in fabrieksnieuwe conditie wilt laten maken, dan ben je hier op het goede adres. Lees verder..

RECENTE PROJECTEN

Bij CG-Carworks zijn al heel wat mooie auto’s onderhanden genomen.  Van klassiekers, youngtimers tot aan nieuwe auto’s. Bekijk hier een greep uit onze recente projecten…

Heeft u een vraag? NEEM DIRECT CONTACT OP...
EMAIL
+31-850028929