• DE STEEG 12B SCHIMMERT
  • +31-850028929

Overige detailing

LEER REINIGEN

PRIJS OP AANVRAAG

De meeste leersoorten zijn mooi mat van kleur. Maar in veel gevallen zie je na een tijd dat het leer vies is en gaat glanzen. Dit wordt veroorzaakt door het vuil dat op je kleren en handen blijft zitten. Daarnaast wordt de glans ook vooral veroorzaakt door huidvetten.

Wij reinigen het leer heel grondig op een veilige manier. Het leer wordt dan weer mooi mat. Daarna wordt het beschermd met conditioner of een ceramic coating speciaal voor leer. Indien de kleur weg is of het leer kapot is kunnen we dit in overleg repareren.

Duur: 2 tot 3 uur

WAAROM HET LEER LATEN REINIGEN?

  • Verwijdert de meeste bacteriën.
  • Het leer wordt weer mooi mat.
  • Keramische of conditioner coating speciaal voor leer.
  • Fris en schoon

MOTORRUIMTE REINIGEN

PRIJS OP AANVRAAG

De motor is het belangrijkste deel van je auto, daarom moet dit natuurlijk mooi schoon zijn. We reinigen en ontvetten de motor en alle kunststof afdekkappen. Alle moeilijke bereikbare plekken worden gereinigd. We behandelen het kunststof met dressing of een keramische coating.

STOFFEN BEKLEDING REINIGEN

PRIJS OP AANVRAAG

De enige manier om stoffen bekleding zeer schoon te krijgen is diep reinigen. Daarbij verwijdert een dieptereiniging ook vervelende geurtjes. Dit is ook een must bij het permanent verwijderen van een rookgeur. Deze reiniging kan op de stoelen maar ook op het tapijt toegepast worden.

Duur: 3 tot  6 uur

Alle prijzen zijn inclusief 21% BTW  

20190517_111920
20190530_181518
HEEFT U EEN VRAAG? NEEM DIRECT CONTACT OP...
+31-8500289
HEEFT U EEN VRAAG? NEEM DIRECT CONTACT OP...

OVER CG-CARWORKS

Mijn naam is Chris Goossens en ik stel jullie graag aan mijn bedrijf CG-Carworks voor. CG-Carworks is het autobedrijf voor de echte autoliefhebber, gespecialiseerd in detailing en restauratie. Als u uw auto tot in het kleinste detail wil laten reinigen of terug in fabrieksnieuwe conditie wilt laten maken, dan ben je hier op het juiste adres. Lees verder..

RECENTE PROJECTEN

Bij CG-Carworks zijn al heel wat mooie auto’s onderhanden genomen.  Van klassiekers, youngtimers tot aan nieuwe auto’s. Bekijk hier een greep uit onze recente projecten…

Heeft u een vraag? NEEM DIRECT CONTACT OP...
EMAIL
+31-850028929