• DE STEEG 12B SCHIMMERT
  • +31-850028929

PPF- Paint Protection Film

DE BESTE LAK BESCHERMING

PPF is een afkorting van Paint Protection Film. Dit is een beschermfolie, dat volledig transparant en zelfherstellend is. De folie is ontwikkeld om het lak te beschermen tegen beschadigingen zoals steenslag en krassen. Paint Protection Film is niet te vergelijken met een normale folie of wrap. Paint Protection Film  is veel dikker en biedt daardoor veel meer bescherming. Maar omdat de PPF folie transparant en dik is, het vergeleken met een normale wrap veel moeilijker te installeren.

Installatie en prijzen

Er zijn verschillende installatie-mogelijkheden. Bijvoorbeeld gewoon de volledige auto of alleen de voorkant of de volledige voorkant met de spiegels en sideskirts. Vaak wordt er ook gekozen om de voorkant te voorzien van PPF en de rest van de auto te beschermen met een keramische coating. De prijzen zijn sterk afhankelijk van de grootte en de vormen van de auto.

20200915_200701
Close up of paint protection film installation on front bumper of modern luxury car. PPF is polyurethane film applied to car surface to protect the paint from stone chips, bug splatter, and abrasion.

Extra bescherming tegen krassen en steenslag

  • Zelfherstellend, door warmte herstelt de folie zich weer waardoor poetskrassen/swirls zich herstellen.
  • Extra bescherming tegen krassen en steenslag.
  • Professionele installatie waardoor die folie vrijwel onzichtbaar is.
  • Garantie tegen verkleuren, bubbels en andere productie en installatie fouten.
Close up to PPF installation process on a front headlight and hood. PPF is a Paint Protection Film which protect paint from scratches and stone chips. Concept of: Guard, Protect, Car, New, Work.
Car detailing specialist installing protective transparent foil on car body and lmp
HEEFT U EEN VRAAG? NEEM DIRECT CONTACT OP...
HEEFT U EEN VRAAG? NEEM DIRECT CONTACT OP...

OVER CG-CARWORKS

Mijn naam is Chris Goossens en ik stel jullie graag aan mijn bedrijf CG-Carworks voor. CG-Carworks is het autobedrijf voor de echte autoliefhebber, gespecialiseerd in detailing en restauratie. Als u uw auto tot in het kleinste detail wil laten reinigen of terug in fabrieksnieuwe conditie wilt laten maken, dan ben je hier op het juiste adres. Lees verder..

RECENTE PROJECTEN

Bij CG-Carworks zijn al heel wat mooie auto’s onderhanden genomen.  Van klassiekers, youngtimers tot aan nieuwe auto’s. Bekijk hier een greep uit onze recente projecten…

Heeft u een vraag? NEEM DIRECT CONTACT OP...
EMAIL
+31-850028929
HOURS OF OPERATION
Sunday Closed
Monday 9:00 am - 9.00 pm
Tuesday 9:00 am - 9.00 pm
Wednesday 9:00 am - 9.00 pm
Thursday 9:00 am - 9.00 pm
Friday 9:00 am - 7.00 pm
Saturday 9:00 am - 7.00 pm