RESTO DETAIL | CG-Carworks
  • DE STEEG 12B SCHIMMERT
  • +31-850028929

RESTO DETAIL

MEER DAN ALLEEN POLIJSTEN

De Resto-Detail bij CG-Carworks is de behandeling tussen een grondige detail en een restauratie, een uitbreiding van onze CG-Signature Detail. Tijdens het reinigen en polijsten kijken we wat er gerepareerd of vervangen moet worden, zowel de buitenkant, binnenkant als onderkant. Bij Resto-Detail maken we uw auto zo perfect mogelijk zonder de auto volledig te restaureren. De Resto-Detail is voor auto’s die er nog goed uitzien maar wel wat werk kunnen gebruiken.

Interieur

Het interieur wordt gedeeltelijk of geheel gedemonteerd en grondig gereinigd en beschermd. Eventuele beschadigde onderdelen zoals leer en kunststoffen worden gerepareerd.

Voor

Na

Exterieur

Een lakcorrectie zal de lak nieuw leven inblazen. Alle krassen en swirls zijn vrijwel helemaal verwijderbaar. De gelakte delen die we niet meer goed kunnen krijgen, zullen opnieuw worden gelakt, dit zijn in de meeste gevallen de voorbumper en/of sideskirts. Ook worden de velgen van binnen en buiten grondig gereinigd en gespoten voor eventuele reparaties.

Motorruimte

De motorruimte wordt als eerste tot in detail gereinigd. Vergeleken met de Signature Detail gaan we bij deze behandeling de ruimte zo perfect mogelijk maken. Eventuele beschadigingen worden gerepareerd, beugeltjes, schroeven en bouten worden ontroest en gecoat.

Voor

Na

Onderzijde

De onderkant van de auto wordt tot in detail gereinigd, in de meeste gevallen met droogijs. We komen vaak roestplekken tegen die behandeld of gerepareerd moeten worden. De ophanging en alle bouten en moeren worden volledig roestvrij gemaakt. Het ophangings- en chassisdeel wordt niet gedemonteerd of verwijderd bij de Resto-Detail. Dit gebeurt alleen bij een bodemrestauratie. Maar alles wordt beschermd met een coating tegen oxidatie. De holle ruimtes kunnen ook worden beschermd met Mike Sanders vet Klik hier om meer te weten over het Mike Sanders Vet.

Voor

Na

WAAROM EEN RESTO DETAIL?

Een Resto-Detail is bedoeld voor auto’s die te goed zijn voor een volledige restauratie. Je kunt kiezen voor de onderzijde, exterieur of interieur. Een restauratie en een Resto-Detail kunnen indien nodig worden gecombineerd.

EEN AFSPRAAK MAKEN OF MEER INFORMATIE AANVRAGEN?
+31-850028929
EEN AFSPRAAK MAKEN OF MEER INFORMATIE AANVRAGEN?

RECENTE PROJECTEN

PROJECT  PORSCHE 993 TARGA

Voor

Na

Voor

Na

PROJECT  PORSCHE 997 GT3

Voor

Na

Voor

Na

Voor

Na

PROJECT  BMW E36

Voor

Na

Voor

Na

Voor

Na

Bekijk een selectie van onze recente projecten…

OVER CG-CARWORKS

Mijn naam is Chris Goossens en ik stel jullie graag aan mijn bedrijf CG-Carworks voor. CG-Carworks is het autobedrijf voor de echte autoliefhebber, gespecialiseerd in detailing en restauratie. Als u uw auto tot in het kleinste detail wil laten reinigen of terug in fabrieksnieuwe conditie wilt laten maken, dan ben je hier op het juiste adres  Lees verder..

Do you have a question? CONTACT DIRECTLY...
EMAIL
+31-850028929