• DE STEEG 12B SCHIMMERT
  • +31-850028929

Resto-Detail

MEER DAN ALLEEN POETSEN

De Resto-Detail bij CG-Carworks is de behandeling tussen een grondige detail en een restauratie, een uitbreiding van onze CG-Signature Detail. Tijdens het reinigen en polijsten gaan we kijken wat gerepareerd of vervangen moet worden, zowel het exterieur, interieur als de onderzijde. Bij de Resto-Detail maken we uw auto zo perfect als mogelijk is zonder de auto volledig te restaureren. De Resto-Detail is er voor de auto’s die nog netjes uitzien maar wat werk kunnen gebruiken.

Interieur

Het interieur wordt gedeeltelijk of geheel gedemonteerd en grondig gereinigd en beschermd. Daarbij worden eventuele beschadigde delen zoals leer, kunststof gerepareerd.

Voor

Na

Exterieur

Een lak correctie zal de lak nieuw leven in blazen. Alle krasjes en swirls zullen zo goed als kan worden verwijderd. De gelakte delen die we niet meer mooi krijgen worden opnieuw gespoten, in de meeste gevallen de voorbumper en/of sideskirts. Ook de velgen worden van binnen en buiten grondig schoongemaakt en indien nodig gerepareerd of opnieuw gespoten.

Voor

Na

Onderzijde

De onderkant van de auto wordt tot in detail gereinigd, in de meeste gevallen met droogijs. Vaak komen we dan roestplekken tegen die behandeld moet worden. De ophanging en alle bouten en moeren worden roestvrij gemaakt. De ophangen wordt bij de Resto-Detail niet volledig gedemonteerd gestraald en gepoedercoat. Dit gebeurt alleen bij een bodem restauratie. Wel wordt alles beschermd met een coating tegen oxidatie. Ook de holle ruimtes kunnen beschermd worden met Mike Sanders vet. Klik hier voor meer informatie over Mike Sanders Vet.

Voor

Na

WAAROM EEN RESTO-DETAIL?

Een Resto-Detail is bedoeld voor auto’s die te goed zijn voor een volledige restauratie. Daarbij hoeft u niet in een keer de hele auto te laten aanpakken, u kunt kiezen voor de bodem, interieur of exterieur. Een bodem restauratie en een exterieur  Resto-Detail kunnen natuurlijk worden combineert.

EEN AFSPRAAK MAKEN OF MEER INFORMATIE AANVRAGEN?
+31-850028929
EEN AFSPRAAK MAKEN OF MEER INFORMATIE AANVRAGEN?

RECENTE PROJECTEN

PROJECT  PORSCHE 993 TARGA

Voor

Na

Voor

Na

PROJECT  PORSCHE 997 GT3

Voor

Na

Voor

Na

Voor

Na

PROJECT  BMW E36

Voor

Na

Voor

Na

Voor

Na

Bekijk hier een greep uit onze recente projecten…

OVER CG-CARWORKS

Mijn naam is Chris Goossens en ik stel jullie graag aan mijn bedrijf CG-Carworks voor. CGCarworks is het autobedrijf voor de echte autoliefhebber, gespecialiseerd in detailing en restauratie. Als je jouw auto tot in het kleinste detail wil laten reinigen of terug in fabrieksnieuwe conditie wilt laten maken, dan ben je hier op het goede adres. Lees verder..

Heeft u een vraag? NEEM DIRECT CONTACT OP...
EMAIL
+31-850028929